Hent

Bridgestone Golf BFIT Om

Bridgestone Golf BFIT Specifikationer
Version:
1.2.1
Dato tilføjet:
8. april 2020
Dato frigivet:
21. januar 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Bridgestone Golf BFIT v1.2.1

Bridgestone Golf BFIT-app er verdens første GRATIS lanceringsmonitor. Mål dine startbetingelser med din telefon, og få fit til den perfekte ..

Bridgestone Golf BFIT Editors 'rating

Bridgestone Golf BFIT-app er verdens første GRATIS lanceringsmonitor! Mål dine startbetingelser med din telefon, og få fit til den perfekte bold.

2.000.000 golfsvingninger, 350.000 golfboldsarmaturer og over 6 års Randamp; D-undersøgelse har ført til et gennembrud, der gavner DE! Bridgestone Golf har udviklet en app, der ikke kun passer dig til den perfekte bold, men også giver dig pivotale data om dit spil. Det er en LAUNCH MONITOR til din enhed, der kan downloades GRATIS! Hvert skud, du rammer med appen, optages og analyseres for at finde den optimale golfbold til dig.


Hent






Similar Suggested Software

At kunne kontrollere, slå og manipulere bolden er nøglen til at mestre præcisionen af Xavi, bøje den som Beckham eller slå det ud som ..

Dette er en ny opdateringsversion til den røde bold Legend thatand # 039; s er et meget attraktivt spil og et af de mest fantastiske spil på alle tidspunkter

Denne app er en dedikeret app til Jordan Springs Cricket Club