Last ned

Zeron Mobile Om

Zeron Mobile Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.116
Dato lagt:
29. mars 2021
Dato løslatt:
20. mars 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 7.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Zeron Mobile v1.0.116

Zeron er et programvare for forretningsadministrasjon utviklet ved hjelp av nyeste teknologier basert på vår erfaring innen mange forretningsområder

Zeron Mobile Skjerm


Zeron Mobile Editors 'rating

Zeron er et programvare for forretningsadministrasjon utviklet ved hjelp av nyeste teknologier basert på vår erfaring innen mange forretningsområder. Produktet er basert på fire hovedkonsepter: Enterprise Resource Planning (ERP), Business Process Management (BPM), Customer Relationship Management (CRM) og Business Inteligence (BI). Grunnlaget for disse konseptene er styring av forretningsprosesser av det amerikanske systemet andquot; Business Process Model and Notationandquot ;. Den dekker følgende områder: Regnskap, lager og handel, klientrelasjonsledelse, produksjon, service, prosjektledelse, fakturering og forsikring og er integrert med programvare for lønn.

Zeron Mobile er en klientside programvare del av Zeron programvare infrastruktur.


Last ned






Similar Suggested Software

Ledelse i virksomheter og organisasjoner er funksjonen som koordinerer innsatsen til mennesker for å oppnå mål og mål ved hjelp av ..

Natejsoft

RMADE kjøretøyadministrasjon

Normering PSA, en robust og skalerbar applikasjon for forretningsadministrasjon for profesjonelle serviceselskaper

Søk på SLT Rainbow Pages, Sri Lankas nasjonale virksomhetsregister etter bedrifter i ditt område eller på et hvilket som helst sted på øya. Få tilgang til virksomheten ..

PeoplesHR er et omfattende skybasert HR-informasjonssystem som ivaretar den vitale personalkapitalforvaltningen til din bedrift