Last ned

Russian Minibus Simulator 3D Om

Russian Minibus Simulator 3D Spesifikasjoner
Versjon:
1.1.1
Dato lagt:
23. juli 2019
Dato løslatt:
23. juli 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 6.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Russian Minibus Simulator 3D v1.1.1

Russian Minibus Simulator 3D er den beste minibussimulatoren som vil gi deg sjansen til å føle deg som en ekte russisk minibussfører

Russian Minibus Simulator 3D Skjerm


Russian Minibus Simulator 3D Editors 'rating

Russian Minibus Simulator 3D er den beste minibussimulatoren som vil gi deg sjansen til å føle deg som en ekte russisk minibussfører.

Glatte kontroller, realistisk bilfysikk og skader, vanedannende gameplay venter på deg! Prøv å bli den beste minibussføreren i den russiske byen og landsbyen!

Møt vår spiller russiske Ivan som er ny i byen og vil utforske den, men som ikke har kontanter. Lei av ran og biltyveri og ventet på politiets jakt, tok Ivan seg en jobb hos minibussjåføren. Hjelp Ivan til å bli den beste sjåføren til den kuleste minibussen i den russiske byen!


Last ned






Similar Suggested Software

Urban Garbage Truck Simulator 3D er ultimate unike vanedannende utfordrende underholdende fysikk basert reell ny søppel lastebil kjøring simulering .

Liker å kjøre raskt ned byens gater

Et band med gangstere hevder å være de beste driverne i verden. Du vet at det ikke stemmer, så du kastet posene dine i bilen og kjørte til Russland ...

Det beste bilkjøringssimulatorspillet kommer med den mest realistiske kjørefysikken, ubegrenset tilpasning, vanedannende spill, enorm åpen verden ..

La oss kjøre det mest realistiske Ford Raptor Legend Jeep-spillet på Hill and Rock Mountains Off road Rally

Taxi Bilspill Uber Driving