Hent

Field Service (Dynamics 365) Om

Field Service (Dynamics 365) Specifikationer
Version:
13.20061.25
Dato tilføjet:
11. august 2022
Dato frigivet:
18. juni 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Field Service (Dynamics 365) v13.20061.25

Vores næste generation af Field Service-app drevet af Dynamics 365

Field Service (Dynamics 365) Screenshots


Field Service (Dynamics 365) Editors 'rating

Vores næste generation af Field Service-app drevet af Dynamics 365. Gå til http://aka.ms/FSMFeatures for at få flere oplysninger om appen og vores Field Service-løsninger. Field Service-mobilappen er specielt udformet til feltservicemedarbejdernes behov med funktioner som f.eks. robuste offlinefunktioner til fortsat at få adgang til og interagere med de data, de har brug for, når de besøger fjerndestinationer uden internetforbindelse. Periodisk datasynkronisering holder back-office informeret om det arbejde, der udføres, så de korrekte handlinger kan tages eller kickstartes efter behov. Bygget på Microsoft Power Apps-platformen kan mobilapplikationen fuldstændigt tilpasses for at definere, hvilke typer data feltservicemedarbejdere kan få adgang til og meget mere.


Hent






Similar Suggested Software

Opret en tæt forbindelse mellem felt- og back-office operationer med mobil CRM-løsning .

ClickSoftwares Service Edge-mobilapp gør det muligt for feltressourcer at modtage tidsplanopdateringer og indsende arbejdsstatus og afslutningsoplysninger

UtiliSphere er en mobil feltstyringsløsning, der gør det muligt for energi- og forsyningsorganisationer effektivt at styre livscyklussen i ..

GeoPal Solutions for Mobile Workforce Management tilbyder enhver virksomhed med feltbaseret personale mulighed for at lokalisere deres personale, planlægge og tildele ..

Kraftig iPad Kiosk-løsning: Tilpassede kundeemneregistreringsformularer, offentlige undersøgelser og mere i et sikkert, brand-egnet og offline miljø.iForm Kiosk..

Intet papir. Ingen forbindelse. No Problem.iForm ES bringer øget sikkerhed til iFormBuilder platformen. Med iForm ES er dine data fuldstændig sikre,..