Hent

Apacta Om

Apacta Specifikationer
Version:
2.7
Dato tilføjet:
4. september 2019
Dato frigivet:
14. juni 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
iOS 10.0 eller nyer

Apacta v2.7

Forenkle hverdagens tidskrævende administration i håndværksindustrien

Apacta Screenshots


Apacta Editors 'rating

Værktøjer er til håndværkeren, papirarbejde er til bogføring. Apacta samler håndværksindustriens administrative opgaver i en enkel og brugervenlig app. Afslut med noter om krøllet dag, administrativt spild af tid og uorganiseret sagsbehandling. Med Apacta i lommen får du et komplet overblik over de brugte timer, materialer og dokumentation til hvert projekt. Det er ligetil og giver håndværkeren tid og frihed til at være en håndværker.

Apactas mål er at forenkle hverdagens tidskrævende administration. Ved at gøre det let, bliver det gjort rigtigt. Alle relevante papirer og funktioner er skåret ud til knoglen i en trinvis vejledning, og alt andet sorteres. På den måde er fokuset på, hvad du har brug for, og al administration udføres korrekt og uden at spilde tid.


Hent






Similar Suggested Software

snagR er et brugervenligt, visuelt stedinspektions- og defektstyringssystem. Det erstatter frustrerende og fejlbehæftet papirarbejde ved at tillade websted ..

Introduktion til Project Trackpad: Fra ideer til succes, planlagt til højre. Vær en del af en bevægelse af enkeltpersoner, fagfolk og virksomheder, der er ..