Hent

Yamada's Gastroenterology Om

Yamada's Gastroenterology Specifikationer
Version:
1.3
Dato tilføjet:
22. januar 2019
Dato frigivet:
11. januar 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Yamada's Gastroenterology v1.3

Yamada: Det mest betroede navn i gastroenterologi

Yamada's Gastroenterology Screenshots


Yamada's Gastroenterology Editors 'rating

** Yamada: Det mest betroede navn i gastroenterologi **

OM YAMADA'S GASTROENTEROLOGI HANDBOOK

Yamada's Gastroenterology Handbook er den førende GI ressource, der bruges både i klasseværelset og på medicinsk afdeling. Den indeholder de væsentlige oplysninger, der er nødvendige for korrekt vurdering og styring af alle gastroenterologiske symptomer og tilstande. Denne kraftfulde ressource er opdelt i tre hovedafsnit - symptombaseret evaluering, sygdomsbaseret styring og multiple choice tests og praksis - og dækker alt, hvad en gastroenterolog vil sandsynligvis støde på i daglig praksis. Download appen til din smartphone og tablet for at få den mest betroede GI vejledning til enhver tid, hvor som helst - ingen internetforbindelse nødvendig.


Hent






Similar Suggested Software

Trauma Life Support præsenterer de nyeste ACS retningslinjer for vurdering og styring af traumepatienter. Casestudier giver dig mulighed for at teste dine færdigheder ...

Studerende, nu kan du få adgang til Quipper School verden ved hjælp af din smartphone eller tablet NØGLEFUNKTIONER: Komplet specialopgaver fastsat af din ...

Adgang til forskellige medicinske behandlinger nemt .

Nefrologi Guide til Massachusetts General Hospital er en opdateret, hurtig reference til diagnose og behandling af patienter med ..

Om katastrofepleje

CFOO er et regionalt, multi-institutionelt center for ekspertise inden for observationel og operationel oceanografi, tilknyttet anvendt forskning og..