Hent

MASA Swallowing Exam Om

MASA Swallowing Exam Specifikationer
Version:
1.0.3
Dato tilføjet:
4. maj 2022
Dato frigivet:
26. september 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver iOS 11.4 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

MASA Swallowing Exam v1.0.3

MASA (Mann Assessment of Swallowing Ability) er et scoringsværktøj til den standardiserede MASA standardiserede kliniske undersøgelse af synke

MASA Swallowing Exam Screenshots


MASA Swallowing Exam Editors 'rating

MASA (Mann Assessment of Swallowing Ability) er et scoringsværktøj til den standardiserede MASA standardiserede kliniske undersøgelse af synke. Denne app scorer automatisk eksamen som administreret af en kliniker. Resultaterne inkluderer en samlet score (ud af et maksimum på 200), en dysfagi-alvorlighedsrangering, en aspirationsrisikoindeks-rangering og en grafisk profil af styrker og svagheder identificeret af eksaminator.

Denne MASA-app er tilgængelig som et månedligt eller årligt abonnement. Dit abonnement giver dig ret til ubegrænset adgang til MASA-scoringsværktøjet. Abonnementet fornyes ikke automatisk. Når abonnementsperioden udløber, bliver du ikke automatisk debiteret. Du bliver bedt om at forny dit abonnement, næste gang du bruger appen. Startskærmen vil fortælle dig, hvornår dit abonnement udløber. Du kan vælge at forny inden dit abonnement udløber.


Hent






Similar Suggested Software

Womenand # 039; s Health: Magazine abonnementer kan købes i denne app .

Magasinabonnementer kan købes i denne app .

Magasinabonnementer kan købes i denne app .

Timeglas træning

Lær, alfabet, ordforråd, børn

retrofit er den første trykte og online publikation dedikeret til at give information, værktøjer og indsigt til at hjælpe med at bygge fagfolk..