Hent

English to Hebrew Dictionary Om

English to Hebrew Dictionary Specifikationer
Version:
3.1
Dato tilføjet:
4. juni 2016
Dato frigivet:
25. maj 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Ingen

English to Hebrew Dictionary v3.1

Slå op hebraiske ord på engelsk nemt .

English to Hebrew Dictionary Screenshots


English to Hebrew Dictionary Editors 'rating

FromLastThink: Her er tosproget hebraisk til engelsk ordbog, som vil gøre dig til at undersøge fremmedsprog på en grundig måde. Denne meget engelsk til Nepal Translator Dictionary er en offline program, der er bemyndiget til at opfylde alle de krav, som hvert medlem af samfundet på globalt plan. Hebraisk er en vest semitisk sprog Afroasiatic Sprog familien. Historisk set er det betragtes som Sproget israelitterne og deres jævnaldrende, selv om sproget ved navn hebraiske i Tanakh ikke blev henvist til. De tidligste eksempler på skriftlig Paleo-hebraisk stammer fra det 10. århundrede f.Kr.
Hent






Similar Suggested Software

** 2014 Akademikere Choice Smart Media Award vinder og modtager af 2014 Tabby Præmier brugernes valg pick ** Lær at tale spansk, fransk, italiensk, ...

Det klassiske C ++ programmeringssprog til iPad, iPhone og iPod touch. Programmeringssprog er et perfekt værktøj til at studere, kompleks matematisk ..

Chat med Tandems

[DANSK] Engelsk er det vigtigste sprog for kommunikation, programmeringssprog og Internettet. Over en milliard mennesker taler engelsk og er ..

1-mod-1 sprogindlæring

Dette er ikke kun en editor, men også en compiler