Hent

The Hentaigana App Om

The Hentaigana App Specifikationer
Version:
1.0.19
Dato tilføjet:
7. oktober 2019
Dato frigivet:
7. oktober 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

The Hentaigana App v1.0.19

En smuk, brugervenlig introduktion til japansk "variant kana" -kalligrafi

The Hentaigana App Screenshots


The Hentaigana App Editors 'rating

En smuk, brugervenlig introduktion til japansk "variant kana" -kalligrafi.

I dag er hver stavelse på japansk repræsenteret af en enkelt hiragana. Men dette var ikke altid tilfældet: I mere end et årtusinde blev individuelle stavelser skrevet ved hjælp af en række hiraganaer, hver baseret på den kursive form af en anden kanji. I moderne tid blev disse traditionelle kana kendt som hentaigana, eller "variant kana." De kanji, hvor hentaigana stammer fra, kaldes jibo, "forældrekarakterer."

At lære dig selv at læse hentaigana har altid haft et ry for at være kedelig og vanskelig, fordi det involverede en masse poring over diagrammer og ordbøger. Men sandheden er, at med den rigtige app til at hjælpe dig, er det slet ikke svært - langt fra at være kedelig, det er vanedannende. Alt hvad du skal gøre er at lære at genkende, hvilken kanji hver kana er baseret på, og hvordan denne kanji læses. Denne app hjælper dig med at gøre det.


Hent






Similar Suggested Software

Abdul Rahman Al-SudaisThis er det komplette sæt af den hellige Koran sammen med Bangla Verse-by-Vers oversættelse. Det arabiske er reciteret af Abdul ...

Islamisk bøntid Athan Alarm

Den mentale hårdhed app

Koran i malayalam oversættelse

Koran med kurdisk oversættelse

* Masser af GRATIS INTERAKTIVE historier! Tag det nu! ** Tryk på tegn for at få dem til at tale! ** Stryg fingeren på teksten og læs linjerne! ** ..