Hent

Counting With Paula AR Om

Counting With Paula AR Specifikationer
Version:
0.4
Dato tilføjet:
1. juni 2022
Dato frigivet:
28. maj 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Counting With Paula AR v0.4

Sjovt matematik spil

Counting With Paula AR Screenshots


Counting With Paula AR Editors 'rating

Nyd tid uden for skærmen med dine børn med flash-kortene, men engager også dine digitale indfødte børn med augmented reality-teknologi på Counting with Paula Augmented Reality-appen.

Matematik gjorde det sjovt for børn. Børn kan lære addition og subtraktion med tallene fra den populære tv-serie, Counting with Paula. Sammen med de fysiske flash-kort kommer numrene til live på skærmen for at udfordre og guide børn gennem grundlæggende matematiske ligninger.

Counting with Paula Augmented Reality er den nyeste app, der hjælper børn og forældre med at have det sjovt sammen, mens de lærer alt om addition og subtraktion. Stil en ligning op med flashkortene, for eksempel 4 + 5 =, vent på, at tallene dukker op, og overvej svaret sammen. Tryk derefter på = tegnet, og svaret dukker op med det samme. Fik du det rigtigt?


Hent






Similar Suggested Software

ChuChu TV - verdenen og # 039; s mest populære børnrymer og pædagogiske sange er nu tilgængelig som en ny Nursery Rhyme Video app

Lær gange tabeller og husk multiplikationstabellerne

Giraffe og mig er en pædagogisk applikation, der har til formål at hjælpe børn og voksne med at lære om denne fantastiske skabning. Udforsk anatomi af a

Amharisk/engelsk, Numbersandamp; Spil

Smart Kids Learning Yard-appen sætter dine børn i hurtig-frem-tilstand med teknologibaseret læring

Mentale matematik klasseproblemer