Hent

Kamus Indonesia Om

Kamus Indonesia Specifikationer
Version:
1.1
Dato tilføjet:
17. juli 2021
Dato frigivet:
12. juni 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Passer til: iPhone3GS, iPhone3GS, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g , ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4

Kamus Indonesia v1.1

Indonesien til engelsk og engelsk til Indonesien ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge i både engelske og indonesiske ord! iPad ..

Kamus Indonesia Screenshots


Kamus Indonesia Editors 'rating

Indonesien til engelsk og engelsk til Indonesien ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge i både engelske og indonesiske ord! iPad-version med begge orienteringsunderstøttelse. Ordbog indeholder 64.182 Indonesien og 75.353 engelske ord. Dette er ikke kun en ordbog, men også et læringsværktøj. MCQ (Multiple Choice Question) mulighed tilgængelig. Der er automatisk forslag, så du behøver ikke at skrive fulde ord. Du kan tilføje ord til studieplanen. Funktioner - - Fuldstændig offline ordbog - Autofuldfør forslag - Tekst til tale-funktion - Studieplan sektion - MCQ (Multiple Choice Question)


Hent






Similar Suggested Software

Cebuano til engelsk og engelsk til Cebuano ordbog Du kan søge i både engelske og Cebuano ord med automatisk udfyldte forslag.Tekst til tale ..

Russisk til engelsk og engelsk til russisk ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Det er gratis og offline applikation ...

Maltesisk til engelsk og engelsk til maltesisk ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Det er gratis og offline applikation ...

Norsk til engelsk og engelsk til norsk ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge på både engelske og norske ord! ..

Slovensk til engelsk og engelsk til slovensk ordbog. Tekst til tale-funktion og autofuldførelsesforslag til begge dele. Det er gratis og offline..

Makedonsk til engelsk og engelsk til makedonsk ordbog. Tekst til tale-funktion og autofuldførelsesforslag til begge dele. Det er gratis og offline..