Swahili Dictionary + 2.1 > Links

Swahili til engelsk og engelsk til swahili ordbog. Dobbelt offline ordbog og naturligvis gratis. Udtal både swahili og engelsk oversat ..

Swahili til engelsk og engelsk til swahili ordbog. Dobbelt offline ordbog og naturligvis gratis. Udtal både swahili og engelske oversatte ord. Automatisk komplette forslag. Du kan søge på både engelske og swahiliiske ord! Dette er ikke kun en ordbog, men også et læringsværktøj. Mulighed for MCQ (multiple choice -spørgsmål). Der er automatisk forslag, så du behøver ikke at skrive fulde ...

Omdirigering til et sikkert websted. Vi tjekker Hvis linket virker. Vent venligst ...

#Link 1:

Hent : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




Swahili Dictionary + 2.1 > Se lignende programmer

...

Somali Dictionary

Somalisk til engelsk og engelsk til somalisk ordbog. Dual Offline ordbog og naturligvis gratis. Udfyld automatisk forslag. Du kan søge i begge ..


...

Hausa Dictionary

Hausa til engelsk og engelsk til Hausa ordbog. Dual Offline ordbog og selvfølgelig gratis. Udfyld forslag automatisk. Du kan søge i begge ..


...

Zulu Dictionary

Zulu til engelsk og engelsk til zulu ordbog. Dual Offline ordbog og selvfølgelig gratis. Udtal både oversatte ord på zulu og engelsk ...


...

Cebuano Dictionary

Cebuano til engelsk og engelsk til Cebuano ordbog Du kan søge i både engelske og Cebuano ord med automatisk udfyldte forslag.Tekst til tale ..


...

Turkish Dictionary

Tyrkisk til engelsk og engelsk til tyrkisk ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Det er gratis og offline applikation ...


...

norsk ordbok

Norsk til engelsk og engelsk til norsk ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge på både engelske og norske ord! ..