Hent

Jawa Kamus Om

Jawa Kamus Specifikationer
Version:
1.1
Dato tilføjet:
6. oktober 2021
Dato frigivet:
12. juni 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Passer til: iPhone3GS, iPhone3GS, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g , ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4

Jawa Kamus v1.1

Javanesisk til engelsk og engelsk til javansk ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge på både engelske og javanesiske ord! Dette er..

Jawa Kamus Screenshots


Jawa Kamus Editors 'rating

Javanesisk til engelsk og engelsk til javansk ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge på både engelske og javanesiske ord! Dette er ikke kun en ordbog, men også et læringsværktøj. Mulighed for MCQ (multiple choice -spørgsmål). Der er automatisk forslag, så du behøver ikke at skrive fulde ord. Du kan tilføje ord til studieplanen. Funktioner-- Dobbelt offline ordbog- Forslag til automatisk udfyldning- Engelsk udtale af oversat ord- MCQ (multiple choice-spørgsmål)- Studieplan sektion


Hent






Similar Suggested Software

Hindi til arabisk og arabisk til Hindi Dictionary. Dens frie og offline anvendelse. Du kan søge både arabisk og hindi ord! Dette er kun en ikke ...

Engelsk til Yoruba og Yoruba til engelsk offline ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Dens gratis og offline ..

Hausa til engelsk og engelsk til Hausa ordbog. Dual Offline ordbog og selvfølgelig gratis. Udfyld forslag automatisk. Du kan søge i begge ..

Engelsk til Igbo og Igbo til engelsk offline ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Dens gratis og offline ..

Engelsk til græsk og græsk til engelsk offline ordbog. Tekst til tale-funktion og automatisk komplet forslag til begge. Det er gratis og offline ..

Norsk til engelsk og engelsk til norsk ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge på både engelske og norske ord! ..