Hent

Marathi Arabic Dictionary Om

Marathi Arabic Dictionary Specifikationer
Version:
1.0
Dato tilføjet:
10. november 2021
Dato frigivet:
23. marts 2015
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kompatibel med iPod Touch (3. generation eller nyere, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad. iTunes-konto påkrævet

Marathi Arabic Dictionary v1.0

Marathi til arabisk og arabisk til Marathi ordbog. Marathi-layout tastatur, arabisk tastatur med tonsvis af autofuldførelsesforslag. Du kan bruge det..

Marathi Arabic Dictionary Screenshots


Marathi Arabic Dictionary Editors 'rating

Marathi til arabisk og arabisk til Marathi ordbog. Marathi-layout tastatur, arabisk tastatur med tonsvis af autofuldførelsesforslag. Du kan bruge det som Quick Keyboard. Du kan søge på både arabiske og marathiske ord! For at skrive Marathi er Marathi-tastaturet implementeret. Dette er ikke kun en ordbog, men også et læringsværktøj. Mulighed for MCQ (Multiple Choice Question) tilgængelig. Der er automatisk forslag, så du behøver ikke skrive hele ord. Du kan tilføje ord til studieplanen. Funktioner- - Dobbelt gratis ordbog - Marathi, fonetisk, arabisk tastatur med forslag til autofuldførelse. - Tekst til tale-funktion - Autofuldfør forslag for at finde mening - Translitteration for ikke-marathi-brugere - Marathi-tekster gemmer automatisk på fanen Andre - Marathi-tekster kan bruges til andre applikationer - MCQ (Multiple Choice Question) - Studieplansektion


Hent






Similar Suggested Software

Nepalesisk til engelsk og engelsk til nepalesisk ordbog Nepalesisk dagbog med 2 nepalesiske tastaturer, 1. Online fonetisk (skriv på engelsk for at komme til nepalesisk) ..

Punjabi til engelsk og engelsk til Punjabi ordbog. Punjabi dagbog med 2 Punjabi tastaturer, 1. Online fonetisk (skriv på engelsk for at komme ind ..

Punjabi til arabisk og arabisk til Punjabi ordbog. Punjabi-layout tastatur, arabisk tastatur med masser af automatisk komplette forslag. Du kan søge ..

Gujarati til arabisk og arabisk til gujarati ordbog. Gujarati-layout-tastatur, arabisk tastatur med masser af forslag til automatisk udfyldelse. Du kan bruge..

Khmer til engelsk og engelsk til Khmer ordbog. Khmer dagbog med Khmer tastatur med khmer forslag. Du kan gemme noter på khmer og dele til ..

Norsk til engelsk og engelsk til norsk ordbog. Dens gratis og offline applikation. Du kan søge på både engelske og norske ord! ..