Hent

SmartCricket.com Om

SmartCricket.com Specifikationer
Version:
Dato tilføjet:
29. september 2020
Dato frigivet:
10. juli 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 11.0 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

SmartCricket.com v

Revolutionerende cricket

SmartCricket.com Screenshots


SmartCricket.com Editors 'rating

Lær dit slagtilfælde med Smart Cricket BatSense. Smart Cricket-appen forbinder problemfrit med en BatSense-sensor for at vise en række parametre, der gør det muligt for spillere og trænere at analysere og forbedre battingpræstation.

Spillerens funktioner i appen inkluderer:

Smart video: Smart Video-funktionen optager et klip af et skud, når det afspilles. Videoen optager hele slagtilfældet, startende et par sekunder før et skud afspilles og slutter et par sekunder efter skuddet er blevet spillet. Smarte videoer kan klassificeres efter slagtilfældetype, såsom Cover Drive, Straight Drive, Pull osv., Og kan gennemgås i slutningen af en session. To streger kan også sammenlignes ved hjælp af funktionen Sammenlign i Smart Video. Denne funktion giver et indblik i, hvorfor et slagtilfældes skudeffektivitet var lav i et skud sammenlignet med et andet. Det sammenligner også vinklerne og placeringen af flagermusen på slagtidspunktet med bolden i hvert scenarie.


Hent






Similar Suggested Software

Garmin Impact appen grænseflader med Impact bat swing sensor og giver dig mulighed for: Se fem swing metrics i realtid efter hver swing

At kunne kontrollere, slå og manipulere bolden er nøglen til at mestre præcisionen af Xavi, bøje den som Beckham eller slå det ud som ..

Sjove baseball-spilbilleder

Hemmeligheden bag god golf er konsistens. Forskning har vist, at de bedste spillere i verden har evnen til at svinge med konstant rytme. Sætte, ..

Spor matchresultater andamp; resultater

Slut dig til spillere, arrangører og amp; trænere i verdens største tennisfællesskab