Hent

Look, Your Loot Om

Look, Your Loot Specifikationer
Version:
1.14
Dato tilføjet:
1. december 2018
Dato frigivet:
22. november 2018
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 6.0.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Look, Your Loot v1.14

Spil et kort baseret Dungeon Crawlers spil

Look, Your Loot Screenshots


Look, Your Loot Editors 'rating

Et involverende kortspil med bits af magiske og enkle regler. Du får 4, 9 eller 16 kort med den, der repræsenterer din modige helt, som du flytter et skridt til venstre eller højre eller op eller ned. Helden er at gå gennem fangehuller, låse kister, drikke elixir, saml mønter, kast fireballs, undgå spiked fælder, nederlag bosser. Indbrud i en række leaderboards!

========

Det er klogt, det er udfordrende, og der er meget at lave. Plus du kan passe et spil om få minutter. Det er glimrende paced for mobil, og det koster dig ikke noget for at hente det op. Dette er et mini-kortspil, der absolut er værd at din tid.


Hent






Similar Suggested Software

iFreeCell har en enkel og intuitiv brugerflade med en smart gameplay, der giver en dynamisk spiloplevelse selv i bærbare enheder. Main ...

Stop bussen er et simpelt kortspil, der er almindeligt i England, hvor det også er kendt som Bastard. Spillet ligner spillet 30, og bruger ...

Prøv det bedste GRATIS SOLITAIRE kortspil på iOS

Tin ln (vietnamesisk: tin ln, tin: fremskridt; ln: at gå op, op; bogstaveligt: andquot; gå forwardandquot;), også kendt som vietnamesiske kort, tretten, amerikansk morder eller ..

Gin Rummy: spil andamp; chat online GRATIS. Gin Rummy GC har en-til-en gin rummy spil og turneringer, multiplayer gin rummy turneringer og gin ..

Lucky 8 et nyt sjovt og enkelt afslappet kortspil fra skaberne af 1 multi-player Tongits-appen, Social Tongits..