Hent

Hair salon games for toddlers Om

Hair salon games for toddlers Specifikationer
Version:
1.51
Dato tilføjet:
20. marts 2023
Dato frigivet:
10. juni 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Hair salon games for toddlers v1.51

spil til børn på 3,4,5 år

Hair salon games for toddlers Screenshots


Hair salon games for toddlers Editors 'rating

Frisørspil til småbørn bringer de populære frisørspil til små børn i alderen 3-6 år. Med søde figurer og sjove frisurer er den designet til børnehave- og førskolebørn, hvilket giver en lærerig oplevelse for børn at lege og lære. Spillet er velegnet til unge drenge og piger på 3,4,5 og 6 år for at kunne spille på egen hånd uden støtte fra voksne.

Frisørspil til småbørn er bragt til dig af Pazu Games Ltd, udgiveren af populære børnespil som Girls Hair Salon, Makeup Girls, Animal Doctor og andre, som er betroet af millioner af forældre verden over.


Hent






Similar Suggested Software

Wow, youve fik heldige børn eller småbørn! Youve bare valgt et spil tog for Kids og småbørn dine børn absolut elsker at spille, en pædagogisk spil ...

*** Piano for Kids: Xylofon af RMS spil for børn *** Dit barn eller barn vil elske denne Xylofon Piano for Kids. Denne lille barn xylofon app har ...

Opmuntre børnene til at opdage naturen !

Et simpelt, men sjovt og pædagogisk tangram puslespil designet til at fremme kritisk tænkning, rumlige rotationsfærdigheder og en intuitiv følelse af ..

MAZES er et pædagogisk spil til børn 2+

Deltag i Tee og Mo for legetid i 6 forskellige minispil til børn