Hent

Zumble Free - A Serene Puzzle Game Om

Zumble Free - A Serene Puzzle Game Specifikationer
Version:
1.1
Dato tilføjet:
4. oktober 2021
Dato frigivet:
5. februar 2011
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. Kræver iOS 3.1 eller nyere. iTunes -konto påkræve

Zumble Free - A Serene Puzzle Game v1.1

Zumble er et simpelt og sjovt puslespil. Det er en single player -variant af klassificeringsbrætspillet Halma. Bedst af alt er det en universel app! Nyd det..

Zumble Free - A Serene Puzzle Game Screenshots


Zumble Free - A Serene Puzzle Game Editors 'rating

Zumble er et simpelt og sjovt puslespil. Det er en single player -variant af klassificeringsbrætspillet Halma. Bedst af alt er det en universel app! Nyd det på både din iphone og ipad! Funktioner: -Universal App! HD -version til iPad. -25 flotte niveauer! -5 Unikke udgangspositioner -Flyt previews -Enkel kridttavle -grafik -Let at bruge træk og slip -grænseflade Beskrivelse: Zumble indeholder et 8x8 spillebræt. Dit job er at flytte 16 stykker til deres målpladser. Der er 2 slags træk: 1. Spring over et andet stykke 2. Flyt til en tilstødende firkant Når alle 16 brikker er på målåbningerne, er niveauet vundet!


Hent






Similar Suggested Software

Endelig! Fuld og konstant opdateret samling af berømte Magic Puslespil fås i ét program! Magic Puslespil er en butik, hvor du allerede ...

Skær og krymp bordet ved at placere fliserne

BeamWars - det dynamiske optikstrategispil til iPhone og iPod Touch. Traditionelle brætspil behandler brættet simpelthen som et rum, hvori..

Jewel Lines er et fantastisk, let at lære, svært at mestre, puslespil til iPhone/iPod Touch. Målet er at bygge en linje på fem eller flere..

Løs murstenshjernepuslespil

Tile-matchende puslespil