Hent

Bounce On Lite Om

Bounce On Lite Specifikationer
Version:
7.1
Dato tilføjet:
18. december 2021
Dato frigivet:
13. april 2015
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kompatibel med iPod Touch (3. generation eller nyere, iPhone 3Gs, iPhone 4, iPad. iTunes-konto påkrævet

Bounce On Lite v7.1

Dette er Lite-versionen af spillet, som kun har en undergruppe af funktionerne og niveauerne i den fulde version af Bounce On.Get your Bounce On!..

Bounce On Lite Screenshots


Bounce On Lite Editors 'rating

Dette er Lite-versionen af spillet, som kun har en undergruppe af funktionerne og niveauerne i den fulde version af Bounce On.Get your Bounce On! Phobic Studios præsenterer Bounce On, et klassisk iPhone sidescrollende platformspil i stil med Sonic og Mario. Efter at være faldet fra en velkendt lomme, skal du rulle og hoppe gennem 75 niveauer i 5 unikke verdener på dit eventyrhjem. Hold øjnene ude for uvurderlige ædelstene, yndige fjender og fantastiske power-ups, du vil støde på på din rejse. Præstationssystemet giver udfordrende gameplay for både begyndere og professionelle, hvilket giver timevis af sjov for alle færdighedsniveauer. "Tusind tak for at lave min yndlingsapplikation! Jeg var mario-afhængig som 5-årig og nu en bounce-afhængig på 25" - US iTunes-anmeldelse"Fans af platform- og Mario-spil burde helt sikkert kigge på det." - AppVersity.com"Bounce On: 3D-1D=2D and it rule!" - igameme.com"Team Phobics seneste opdatering tilføjede så mange nye ting til spillet - mellemsekvenser, musik, nye fjender - at det ser ud til, at alt du skal gøre er at vente på at få bonusting i Bounce On." - IGNif you like Bounce On, prøv Bounce On 2: Drallo's Demise og Bounce On Back! Du kan se alle vores spil i App Store eller i menuen 'Flere spil' i Bounce On Lite. Følg os på twitter @phobicstudios for opdateringer om vores seneste spil!


Hent






Similar Suggested Software

Find vejen ud af et mystisk sted .

Oplev en helt ny solitaire i denne gratis og hurtige skattejagt

Solitaire er den mest elskede gratis kabal .

Blast fremmede fjender i glemsel, før de ødelægger minekolonierne, alt sammen mens de holder øje med kugler af rumrock

Wind-up Knight af Robot Invader er et avanceret, actionfyldt, 3D-sidescrollende eventyrspil, og det er her for at vise dig, hvordan spil skal ..

Nyd kølige blomsterterrarier