Hent

Panda Babies Playhome Lite Om

Panda Babies Playhome Lite Specifikationer
Version:
1.02
Dato tilføjet:
22. oktober 2020
Dato frigivet:
5. december 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 10.3 eller en nyere version. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Panda Babies Playhome Lite v1.02

Spil, pleje, opret

Panda Babies Playhome Lite Editors 'rating

Panda Babies Playhome Lite giver dig en chance for at prøve at pleje pandaer gratis. Spil med Yin og Yan i deres karaoke-rum og fodre dem i køkkenet, det er så sjovt! Et køb i app tilføjer hele huset og haven som beskrevet nedenfor:

Panda Babies Playhome ligger i et land, hvor træerne er næsten lige så høje som himlen. Det er et samarbejdsvilligt, omsorgsfuldt sted, hvor børn lærer at engagere sig i og pleje, en familie på seks helt søde pandaer. Panda-babyerne!

Hver dag er et eventyr, fordi der er så meget at gøre. Dit barn vil lære, mens de leger, og glæde sig over opdagelsen af de mange interaktive objekter. Skjul dig i garderobeskabet, kog kedlen til te, pop bobler i badet, spil en CD, vand bambus og vælg den til frokost eller skift en ble, valget er dit.


Hent






Similar Suggested Software

Wow, youve fik heldige børn eller småbørn! Youve bare valgt et spil tog for Kids og småbørn dine børn absolut elsker at spille, en pædagogisk spil ...

The Ultimate One-on-One Artilleri Spil - Nu med platforme WiFi og Online Play .

Min by Nyfødte baby er et spil, hvor du kan oprette dit eget eventyr og spille en eventuel historie

Gør dig klar til noget sjovt Halloween Surprise Toys. Flere græskar med en overraskelse. Hvad er der gemt inde i græskarret..

Der er ingen grund til at være bange længere, da den nye helt er i byen og er kommet for at redde dagen. Han er frygtløs og modig, og det kan ingen

Det har aldrig været så sjovt at læse..