Hent

Papa's Donuteria To Go! Om

Papa's Donuteria To Go! Specifikationer
Version:
Dato tilføjet:
21. juli 2019
Dato frigivet:
7. juni 2019
Pris:
Purchase
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kræver iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Papa's Donuteria To Go! v

Serveres lækre donuts

Papa's Donuteria To Go! Screenshots


Papa's Donuteria To Go! Editors 'rating

Stek og server lækre donuts i Papa's Donuteria To Go!

- OM SPILET -

Du har lige fået et nyt job hos Papa's Donuteria i den pulserende by Powder Point! Lønnen og fordelene er gode, men du tog jobbet for det eftertragtede Line-Jump Pass til forlystelsesparket lige udenfor butikken. Det er dog ikke sjovt og spil, men nu skal du også lave lækre donuts hver dag for alle de vanvittige kunder i denne karnevalslignende by.

Du bliver nødt til at forberede donuts ved hjælp af forskellige dejer og former, så smid dem i frituregryden og kog begge sider, indtil de er helt rigtige. Afslut de lækre donuts med lækre fyld, isning og påfyldning, før du serverer dem til dine sultne kunder. Første gangs besøgende kan bare bestille en doughnut til at prøve, men gentag kunder kan ikke få nok og vil begynde at bestille flere donuts, når de besøger! Powder Point fejrer også forskellige ferier året rundt, så gør dig klar til at låse op for nye festlige ingredienser, mens du spiller gennem ferien!


Hent






Similar Suggested Software

Byg og server sundaes på farten med denne helt nye version af Papaand # 039; s Freezeria, med gameplay og kontroller reimagined til iPhone og iPod Touch .

Lav lækre burgere

Madlavning i Restaurant andamp; Køkken

Kan du lide spil om madlavning? Tag styring af køkkenet. I dette spil behøver du ikke vokse dine madlavningsfærdigheder fra begyndelsen, fordi ..

Crazy Chef's Cooking Game

Kog din vej til tv-berømmelse