Hent

Make It Rain: The Love of Money Om

Editors 'rating
     
Make It Rain: The Love of Money Specifikationer
Version:
6.0.1
Dato tilføjet:
13. november 2023
Dato frigivet:
29. september 2017
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kompatibel med: iPad2Wifi, iPad23G, iPhone4S, iPadThirdGen, iPadThirdGen4G, iPhone5, iPodTouchFifthGen, iPadFourthGen, iPadFourthGen4G, iPadMini, iPadMini4G, iPhone5c, iPhone5s, iPadAir, iPadAirCellular, iPadMiniRetina, iPadMiniRetina, iPadMiniRet, iPhone , iPadAir2Cellular, iPadMini3, iPadMini3Cellular, iPodTouchSixthGen , iPhone6s, iPhone6sPlus, iPadMini4, iPadMini4Cellular, iPadPro, iPadProCellular, iPadPro97, iPadPro97Cellular, iPhoneSE, iPhone7, iPhone7Plus, iPad611, iPad612, iPad71, iPad72, iPad73, iPad7

Make It Rain: The Love of Money v6.0.1

Hvor hurtigt kan du få det til at regne

Make It Rain: The Love of Money Editors 'rating

Vanedannende og sjove, det swiping Make It Rain-spil handler om at tjene masser af penge og bruge pengene til politiske investeringer, til at betale for bestikkelse eller til at etablere virksomheder. I sidste ende er det dog et overfladisk spil med en mørk sans for humor og uden nogen bestemt ende.

Nem kontrol og gameplay: Med Make It Rain behøver du kun at trykke og stryge for at spille. Nogle "færdigheder" i hurtig swiping er en fordel for at tjene flere penge, men du er også nødt til at bede om held (for de usikre resultater af bestikkelse) og tage forsigtig beslutningstagning i forbindelse med etableringen af dine politiske investeringer (donere til politikere eller ansætte lobbyister) og tjene penge gennem dine virksomheder. Hvis du har spillet den engang populære "Drug Lord", så forvent noget lignende.


Hent






Similar Suggested Software

Find parentsand # 039; penge til at fejre nytår .

Augmented Reality Virtual Pet Simulator .

100.000.000 bonusmønter

Big Time er den eneste app, hvor du kan tjene rigtige penge at spille gratis video spil

spilleautomater simulator

Byg dit eget forretningsimperium