Hent

Tile Fun Om

Tile Fun Specifikationer
Version:
1.0.10
Dato tilføjet:
27. februar 2022
Dato frigivet:
23. august 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Tile Fun v1.0.10

Nye matchende spil

Tile Fun Screenshots


Tile Fun Editors 'rating

Tile Fun er et helt nyt flisematchende spil! Det er ikke et almindeligt mahjong eller matchende spil, men det vil tilbyde dig et helt nyt spil. Match 3 samme brikker for at løse udfordrende gåder. Det er nemt i begyndelsen, og efterhånden som du gør fremskridt, vil du møde en masse udfordrende niveauer. Spil har altid brug for god logik og strategi for at løse niveauer. Når du mestrer færdighederne, vil du nyde det spændende spil. Tile Fun passer meget godt til alle aldre. Kom og oplev det!

Sådan spiller du:

Tryk på firkanterne på tatamien og placer 3 identiske firkanter på rullen for at fjerne dem. Efter at have elimineret alle blokkene på banen, vinder spillet! Hvis der er mere end 7 blokke på rullen, slutter spillet.


Hent






Similar Suggested Software

Velkommen til det sjoveste tegneserie puslespil eventyr .

Udforsk labyrinten af ​​Bathroomia og løse vanskelige puslespil i dette udfordrende logikspil

Jumping puzzle sjov

Pop Blast Match Game

Den gratis boble-shooter på næste niveau! Crystal Caverns er et vanedannende farvematchende puslespil. Skyd realistiske kugler for at matche farver og ryd ..

Untangle Space Out har opnået US Top 100-placering på iTunes. Også rangeret i top 50 i flere lande i Europa andamp; Asien! andquot;Untangle Space Outs a..