Hent

Lime Pickle Indian Takeaway Om

Lime Pickle Indian Takeaway Specifikationer
Version:
1.6
Dato tilføjet:
24. september 2022
Dato frigivet:
22. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Lime Pickle Indian Takeaway v1.6

Bestil online og optjen belønninger

Lime Pickle Indian Takeaway Screenshots


Lime Pickle Indian Takeaway Editors 'rating

Bestil direkte fra Lime Pickle i Birmingham gennem denne mobilapp og optjen ekstra belønninger (loyalitetspoint) og betal intet servicegebyr!

Lime Pickle Indian Takeaway blev grundlagt i 2010 og tilbyder indisk madelskere en unik og enestående oplevelse af indisk mad. Vores mål er enkelt - at levere den bedste mad og service til den rigtige pris til vores kunder. Forkæl dig selv med et udsøgt udvalg af det allerbedste fra det indiske og bangladeshiske køkken. Vores kokke mener, at Indiens køkken er lige så varieret som dets geografi, klima og kultur, og at enhver menu bør afspejle dette. Vores omfattende menu garanterer, at der er noget for enhver smag.


Hent






Similar Suggested Software

Leve bedre

Download appen til New York Pizza Department (NYPD) og nyd bekvemmeligheden ved online-bestilling, eksklusive tilbud og rabatter, loyalitet ..

Download appen til lækre tilbud, loyalitetsbelønninger, tilbud og en letbestil online menu fra Ninos Pizzeria andamp; Ristorante, Millersville PA

Den officielle mobile app til 7Pines Kempinski Ibiza

Northside Social kaffe andamp; Vin ledes af et team af talentfulde, erfarne restaurantfolk, dedikeret til at levere Arlington..

En ny indisk restaurant med bangladeshiske og indiske køkkener af topkvalitet blev lanceret den 12. marts 2014 for at give indbyggerne i Claygate..