Hent

SwiftKey Keyboard Om

Editors 'rating
     
SwiftKey Keyboard Specifikationer
Version:
1.0
Dato tilføjet:
19. september 2023
Dato frigivet:
17. september 2014
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
29
Yderligere krav
Kræver iOS 8.0 eller nyere

SwiftKey Keyboard v1.0

smart tastatur, der lærer af dig og tilpasser sig den måde, du skriver på

SwiftKey Keyboard Editors 'rating

SwiftKey Keyboard er en ny tredjeparts tastaturapp til iOS. Appen hævder at lære, hvordan dens brugere skriver for at skabe en mere flydende og intuitiv oplevelse i enhver iOS-app. Det giver dig også mulighed for nemt at skrive med en enkelt hånd ved blot at trække en enkelt finger hen over tastaturet uden at skulle trykke på tegnene.

Swipe-to-type: Du kan bare trække fingeren til det ønskede bogstav. Mens du trækker fingerspidsen hen over tastaturet, gætter den forudsigelige tekstfunktion det ord, du prøver at stave.

At lære dine skrivemønstre: SwiftKey forudsagde allerede skrivemønstre og ordvalg meget hurtigt. Samlet set ser den smarte skrivefunktion ud til at fungere meget godt. Potentielle ord vises øverst på tastaturet, og du kan vælge det rigtige med et enkelt tryk.


Hent






Similar Suggested Software

One Handed Keyboard

     

Skriv en afleveret på selv de største iPhone .

KeyNounce er den nemmeste måde at skrive i tamil ved hjælp af kun det engelske tastatur. KeyNounce bruger en teknik kaldet andquot; transliterationandquot; Det gør det muligt for dig ...

Helakuru er Standard Mobile Sinhala (Sri Lanka) Keyboard Input til iOS. Det understøtter både Smart Phonetic andamp; Smart Wijesekara tastaturlayout til ...

Skriv med et avanceret tastatur fra tredjepart

Skriv med et avanceret tastatur fra tredjepart

******************* ************************* - ***** ***. Sorani () kaldes også centralkurdisk og det er talt og skrevet af kurderne i Iran ..