Hent

WRIO Keyboard of iOS Om

WRIO Keyboard of iOS Specifikationer
Version:
1.0
Dato tilføjet:
25. maj 2016
Dato frigivet:
23. maj 2016
Pris:
Purchase
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
iOS 9.0

WRIO Keyboard of iOS v1.0

Skriv hurtigt andamp; fejlfri med WRIO .

WRIO Keyboard of iOS Screenshots


WRIO Keyboard of iOS Editors 'rating

Fromicoaching: WRIO tastatur til iPhone til hurtig og fejlfri skrive hjælper dig med at slippe af stavefejl og skrive beskeder i lynets hast. WRIO er den eneste tastatur, som er designet til at give en optimal skrive oplevelse på touch-enheder. Det er revolutionerende endnu nem at bruge, og efter et par beskeder, du vil elske det. Med WRIO, du skriver det én gang .
Hent






Similar Suggested Software

Amharisk Keyboard er en brugerdefineret tastatur program, der giver dig mulighed for at skrive og sende e-mails og PDF'er, udskrive og bogføre på Facebook og Twitter i. ..

TouchPal Keyboard

     

Brug gestus / swipe tastatur til din iOS-enhed .

KeyNounce er den nemmeste måde at skrive i tamil ved hjælp af kun det engelske tastatur. KeyNounce bruger en teknik kaldet andquot; transliterationandquot; Det gør det muligt for dig ...

Helakuru er Standard Mobile Sinhala (Sri Lanka) Keyboard Input til iOS. Det understøtter både Smart Phonetic andamp; Smart Wijesekara tastaturlayout til ...

Det er lettere at skrive - Bedste Myanmar tastatur

Denne app tilbyder et akkorderet tastatur, hvor du kan indtaste tegn ved at trykke flere taster sammen, som at spille en akkord på et klaver. Det er baseret ..