MyScript Stack - Handwriting Keyboard 1.3.0 > Links

MyScript Stack er en inputmetode, der giver et håndskriftsalternativ til dit tastatur. Designet til iPhone, iPod og iPad, MyScript Stack ..

MyScript Stack er en inputmetode, der giver et håndskriftsalternativ til dit tastatur. MyScript Stack er designet til iPhone, iPod og iPad og giver en karakter efter karakter og en overlejret inputmetodegrænseflade. Dit håndskrevne input genkendes øjeblikkeligt og konverteres til digital tekst. Ansvarsfraskrivelse: På grund af iOS8-begrænsninger skal vi have fuld adgang på tastaturniveau for at indlæse nye sprogpakker. Vi ønsker ...

Omdirigering til et sikkert websted. Vi tjekker Hvis linket virker. Vent venligst ...

#Link 1:

Hent : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




MyScript Stack - Handwriting Keyboard 1.3.0 > Se lignende programmer

...

Tamil Keypad

Skriv i Tamil på iOS-enheden .


...

Keyboard Sinhala

Skriv med et avanceret tastatur fra tredjepart


...

Baybayin Keyboard

Baybayin er Filippinernes oprindelige script, der har genoplivet som en måde at udtrykke filippinsk kulturel identitet på. The Baybayin ..


...

Kurdish Keyboard

******************* ************************* - ***** ***. Sorani () kaldes også centralkurdisk og det er talt og skrevet af kurderne i Iran ..


...

GO Keyboard Pro - 60+ Languages, 1000+ Emoji, 10000+ Themes

Over 1000+ farverige temaer og ugentlig opdatering Over 40 sprog og 60 tastaturlayouts Sjove klistermærker er alle her inde Fantastiske funktioner: - Fantasi ..


...

Chorded Keyboard - GKOS

Denne app tilbyder et akkorderet tastatur, hvor du kan indtaste tegn ved at trykke flere taster sammen, som at spille en akkord på et klaver. Det er baseret ..