Hent (13.59MB)

Lion - Accountability Browser Om

Lion - Accountability Browser Specifikationer
Version:
1.2.1
Filstørrelse:
13.59MB
Dato tilføjet:
26. september 2020
Dato frigivet:
1. marts 2016
Pris:
Purchase
Operativsystem:
iOS,
Downloads sidste uge:
203
Yderligere krav
Kompatibel med: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourt

Lion - Accountability Browser v1.2.1

Gennemse internettet hurtigt på din iPhone med Lion. Lion er en browser til ansvarlighed for den moderne tid. Brug Lion til at tilføje personer, du stoler på som ..

Lion - Accountability Browser Editors 'rating

Gennemse internettet hurtigt på din iPhone med Lion. Lion er en browser til ansvarlighed for den moderne tid. Brug Lion til at tilføje personer, du stoler på som partnere. Disse partnere vil modtage en letlæselig e-mail på alle eksplicitte websteder, du besøger. Brug af Lion hjælper med at reducere fristelsen til at besøge eksplicitte websteder, ændre dine browservaner og leve en sundere og mere produktiv livsstil. TILFØJ PARTNERE - I et støttende miljø opdager vi styrke og positive effekter, der fører til personlig vækst. INGEN MÅNEDLIGE BETALINGER - Betal ikke abonnementsgebyrer. Ingen opgraderinger eller køb i appen heller. INGEN TILMELDINGSFORMER - Gå til browsing med det samme. Lion indsamler ikke dine data, og de er ikke nogen formularer, der skal udfyldes. MODERNE BROWSING - Rent, simpelt, hurtigt og intuitivt design. TABS - Åbn faner for at få adgang til flere websteder og bogmærker. BOOKMARKS - Gem de sider, du besøger mest for hurtig adgang. BEKVEMME - Kopier et link fra andre apps, tryk på url-linjen, gå med et enkelt klik.


Hent (13.59MB)






Similar Suggested Software

Red Onion er en unik browser, der lader dig få adgang til internettet privat og anonymt. Med Red Onion, kan du omgå virksomhedernes, skoler, offentlige ...

Efter at have hjulpet titusindvis af brugere får adgang til de websteder, de elsker, har Psiphon lanceret vores første officielle app til iOS .

Photon X Flash Browser er den nyeste generation af flashbrowser baseret på vores # 1 betalte browser i app store. Photon X indeholder opdaterede look ..

Sikker browsing uden annoncer

Anonym mørk webbrowser