Download

Team Up! Über

Team Up! Technische Daten
Version:
2.4.0
Datum aufgenommen:
13. November 2022
Datum veröffentlicht:
12. August 2020
Preis:
Free
Betriebssystem:
iOS,
Downloads der letzten Woche:
29
Zusätzliche Anforderungen
Erfordert iOS 9.0 oder höher. Kompatibel mit iPhone, iPad und iPod touch

Team Up! v2.4.0

Vorm een team met 4 medestudenten en werk samen om de beste zorg te verlenen aan virtuele patienten

Team Up! Screenshots


Team Up! Editors 'Rating

Vorm een team met 4 medestudenten en werk samen om de beste zorg te verlenen aan virtuele patienten.

Onder hoge tijdsdruk moeten jij en je medespelers er achter zien te komen water aan de hand is met de patienten, wat de beste behandeling is en hoe deze het beste kan been uitgevoerd. Raadpleeg het virtuele dossier, verken en kies uit een Breed scala van acties en wissel information met elkaar uit via de chat.

Lukt het julie om de patienten te helpen voordat hun gezondheid te ver aftakelt?

Toelichting Doel

Sich zusammen tun! ist ein Multiplayer-Spiel, das über die interprofessionelle Teamarbeit verfügt. Hij werkt alleen wanneer 4 personen zijn ingelogd, vanuit verschillende rollen. De game is bedoeld voor gebruik (binnen het Erasmus MC) in een bredere onderwijs context, in combinatie met meerdere onderwijs sessies.


Download






Similar Suggested Software

Kostenlos die kostenlose XL-S Medical App runterladen und 3 Monate lang den Support für die Vergangenheit in Anspruch nehmen.Die 3 Monate dauernde Challenge-App wird von Gemakkelijk je ..

Retrouvez chaque semaine sur votre tablette et votre Smartphone le nouveau chapitre de Naruto en simultan avec le Japon.Profitez galement grce ..

Voltage Outdoorsports biedt verschillende trainingen aan in de omgeving van Vlaardingen, Schiedam en Maasland/Maassluis. Voltage Outdoorsports ist..

Alle gegevens van de dierenarts snel bij de hand. Handig voor als er een spoedgeval is. Maar ook handig voor het opzoeken van het adress en delen..

Medhero ist eine App, die es dem Benutzer ermöglicht, über sein Smartphone oder Tablet dringend medizinische Hilfe von einem vom Amt zertifizierten Notfall..

Der NierCheck ist das beste zur Bestimmung des Albumin-Kreatinin-Verhältnisses im Urin