Télécharger (1.05MB)

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z/ À propos

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z/ Spécifications
Version:
2.0
La taille du fichier:
1.05MB
Date ajoutée:
30 mai 2020
Date de diffusion:
12 août 2015
Prix:
Free
Système d'exploitation:
iOS,
Téléchargements de la semaine dernière:
203
Exigences supplémentaires
Compatible avec: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthg, ipadfourth

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z/ v2.0

De officile App van Smit andamp; Heinen Makelaars en Taxateurs voor het actuele aanbod van Amsterdam e.o.Wij zijn een jong en flexibel team rencontré een groot ..

Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z/ Captures d'écran


Smit & Heinen Makelaars en Taxateurs o/z/ Note de la rédaction

De officile App van Smit andamp; Heinen Makelaars et Taxateurs voor het actuele aanbod van Amsterdam e.o.Wij zijn een jong en flexibel team a rencontré een groot enthousiasme voor ons vak. Met maar liefst vijf geregistreerde / bedigde makelaars en minimaal 12 jaar werkervaring in Amsterdam per makelaar, hebben wij alle kennis in huis die nodig is om u zo goed mogelijk te begeleiden. Met een eerlijk conseille en de juiste instelling kunnen veel moeilijkheden overwonnen en zelfs voorkomen worden. Goede communicatie, flexibiliteit, oprechtheid en deskundigheid staan bij ons hoog in het vaandel, ook al betekent dat soms een ander advies dan hetgeen u voor ogen had! Wij zijn uw makelaar à Amsterdam en omstreken.Onze diensten bestaan onder andere uit: Begeleiding bij de aankoop van een woning à Amsterdam en omstreken.Begeleiding bij de verkoop van een wining à Amsterdam en omstreken.Taxaties van woningen. Wij zijn aangesloten bij het Vastgoedcert, NWWI en de Taxateursunie.Advies bij de aan- de verkoop van beleggingen.Begeleiding bij de aan- de verkoop van onroerende zaken op de Eerste Amsterdamse Onroerend Goed Veiling. Advies bij het inschakelen van een hypotheekadviseur en / of bouwkundig Adviseur.Diverse deeldiensten. Informeer naar de mogelijkheden.Smit andamp; Heinen Makelaars est aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), de Makelaars Vereniging van Amsterdam (MVA), het Vastgoedcert, NWWI et de TaxateursUnie.Tot gauw op de Van Wou!


Télécharger (1.05MB)






Similar Suggested Software

Effets vidéo + Action FX