Last ned

Oxford Global Om

Oxford Global Spesifikasjoner
Versjon:
1.2
Dato lagt:
22. oktober 2019
Dato løslatt:
21. oktober 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 11.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Oxford Global v1.2

Oxford Global

Oxford Global Skjerm


Oxford Global Editors 'rating

Oxford Global produserer nettverkskongresser og toppmøter på høyt nivå for beslutningstakere på seniornivå i farmasøytisk og biovitenskapelig næring samt akademiske og kliniske forskningsorganisasjoner over hele verden. De svært aktuelle og nøye undersøkte konferanseprogrammene er designet for å gi pedagogiske, nettverksmessige og forretningsmessige muligheter for delegater, foredragsholdere og deltakere i løsningsleverandører.

presentasjoner:

Alle hendelsene består av banebrytende presentasjoner og case-studier fra viktige meningsledere og eksperter innen bransjene; skissere løsninger på utfordringene som vitenskapsmiljøene i dag står overfor.

Rundtabell og paneldiskusjoner:

Det skreddersydde runde bordet andamp; paneldiskusjoner lar deltakerne fordype seg nærmere om temaene som er relevante for deres behov. De oppfordrer også til interaktive diskusjoner og debatter mellom ulike interessenter, noe som resulterer i vitenskapelige samarbeid, partnerskap og viktige arbeidsforhold på feltet.


Last ned






Similar Suggested Software

SIWW, den offisielle mobile app for Singapore International Water Week, gir up-to-date informasjon om alle hendelser som skjer i løpet av SIWW ....

MDRT tilbyr en rekke konferanser for medlemmer og ikke-medlemmer som er interessert i å bli med i MDRT-fellesskapet

Dette er den offisielle BIO One-on-One Partnering-applikasjonen for BIO International Convention og andre BIO-konferanser. Bruk denne appen til å gjøre..

Councils Mobile Experience..

Helse og biovitenskap

SIG (Sourcing Industry Group) er den fremste globale innkjøpsorganisasjonen som gir tankeledelse og nettverksmuligheter til..