Last ned

Cisco Jabber for Intune Om

Cisco Jabber for Intune Spesifikasjoner
Versjon:
Dato lagt:
8. april 2020
Dato løslatt:
8. april 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 11.0 og watchOS 2.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Cisco Jabber for Intune v

Cisco Jabber for Intune er for administratorer å organisere og beskytte BYOD-miljøer med mobilapplikasjonsadministrasjon (MAM)

Cisco Jabber for Intune Editors 'rating

Cisco Jabber for Intune er for administratorer å organisere og beskytte BYOD-miljøer med mobilapplikasjonsadministrasjon (MAM). Denne appen tillater administratorer å beskytte bedriftsdata og samtidig holde ansatte koblet.

Cisco Jabber for iPhone og iPad er et samarbeidsapplikasjon som gir tilstedeværelse, direktemeldinger (IM), tale, talemeldinger og videosamtaler på Apple iPhone, iPad, iPod touch og Apple Watch. Opptrapp dine Jabber-samtaler til konferanser med flere partier med Cisco Webex Meetings. Denne integrerte samarbeidsopplevelsen fungerer både med premiss og skybaserte samarbeidsarkitekturer.

Hvis du ikke er i et Microsoft-administrert miljø, kan du laste ned den viktigste Jabber iOS-applikasjonen fra App Store her: https://apps.apple.com/cn/app/cisco-jabber/id467192391?l=no


Last ned






Similar Suggested Software

Mobeeplus er en mobil dialer eller program som gjør VoIP-samtaler med minimum iOS-versjonen støtte for 3.2 på Apples iPhone, iPad, iPod og den bruker ...

Hold deg selv og din bedrift trygt og sikkert .

Work Chat bringer mobil meldinger og ringer til arbeidsplassen av Facebook

Zoom for Intune er for administratorer å organisere og beskytte BYOD-miljøer med mobil applikasjonsadministrasjon (MAM)