Last ned

MC KPI Mobile Om

MC KPI Mobile Spesifikasjoner
Versjon:
10.95.6
Dato lagt:
14. juni 2020
Dato løslatt:
14. juni 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 9.2 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

MC KPI Mobile v10.95.6

MC KPI Mobile er viktig i en bedrift for å ta rettidige og informerte beslutninger basert på kritiske Key Performance Indicators (KPIs)

MC KPI Mobile Editors 'rating

MC KPI Mobile er viktig i en bedrift for å ta rettidige og informerte beslutninger basert på kritiske Key Performance Indicators (KPIs). MC KPI Mobile leverer selvbetjeningspaneler til drifts-, kvalitets- og ingeniørpersonell med sanntidsovervåking og intuitiv visualisering. Fra plantesyn helt ned til et enkelt utstyrsutstyr, kan du konfigurere og skalere hvilken som helst automatiseringsapplikasjon som passer dine behov.

MC KPI Mobile gir deg muligheten til å lage, lagre og laste dashbord for selvbetjening. Dra og slipp data, konfigurer widgets og delte skjermer for å legge til nye widgets ved å bruke MC KPI Mobiler flere forhåndskonfigurerte målere, prosesspunkter, trender, alarmer og rutenett. Et bibliotek med intuitive dra og slipp smarte symboler gjør skjermopprettelsen sømløs og effektiv. Kompatibilitet med delt skjerm forsterker overvåkingsfunksjonene via flere widgets og forankrede innstillinger med en navigator. MC KPI Mobile-skjermer justeres automatisk for forskjellige datakilder, så vel som mindre skrifter, mindre marginer og håndtering av tastaturer og gjør det mulig å overføre skjermer til desktop-modus for deling med kolleger og viktige interessenter.


Last ned






Similar Suggested Software

DataAnalyst er en datavisualisering og -amp; verktøy for dataanalyse utviklet av Fanruan Software Co., Ltd

JReport Mobile lar deg få tilgang til dataene dine når som helst og hvor som helst. Overvåk enkelt forretningsberegningene dine ved å holde styr på dashbordkomponentene dine..

ALOM BI er et business intelligence-system som gir ALOM-kunder enestående sanntidssynlighet og kontroll over forsyningskjeden..