Last ned

Zoom App Om

Zoom App Spesifikasjoner
Versjon:
1.11
Dato lagt:
17. desember 2020
Dato løslatt:
21. mars 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Zoom App v1.11

Denne applikasjonen er utpekt til en lukket gruppe brukere som et back-end-program

Zoom App Skjerm


Zoom App Editors 'rating

Denne applikasjonen er utpekt til en lukket gruppe brukere som et back-end-program.

Nærmere bestemt vil denne applikasjonen bli brukt av ansatte i vårt voksende utvalg av klientselskaper.

Budleveringsfirmaer vil bruke vår nettbaserte programvare til å tilordne leveringsjobber til sjåføren (dvs. kuregutt) via en webapplikasjon, mens sjåførene vil bruke denne mobilapplikasjonen til å godta jobber og til å behandle dem.

Denne applikasjonen lar dem godta valgte jobber, spore fremdriften, sjekke informasjon om jobbene, kontakte kundene (avsender og mottaker) og få kartnavigasjon.


Last ned






Similar Suggested Software

AnyVan er en leverings- og fjerningssammenligning-APP hvor du kan legge inn forespørsler om tilbud for å flytte varene dine. Når forespørselen din er live, konkurransedyktig ..

Trucker Convoy er den ultimate nettverksapp for lastebiltransport, der selskaper og drivere kan snakke og samhandle for jobber, spillejobber og kjøpe ..

simPRO Service er den tredje modulutgivelsen for simPRO mobile og gir et slag. Vi er glade for å levere en fullverdig jobbadministrasjon og ..

GeoPal Solutions for Mobile Workforce Management tilbyr ethvert selskap med feltbaserte ansatte muligheten til å finne sine ansatte, planlegge og tildele ..

Det ultimate iPhone-verktøyet for å administrere leveranser, tilbehør, installasjoner og jobber på stedet! Ikke mer å vente på avmelding på papirarbeid, eller..

Togo er en tjeneste som knytter kunder til de beste budene. Den setter også leveringstiden og prisen i makten til brukerne våre