Last ned

ShareBase Om

ShareBase Spesifikasjoner
Versjon:
1.1.3
Dato lagt:
13. oktober 2021
Dato løslatt:
18. juni 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med: ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad23g, iphone4s, iphone4s, ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, ipodtouchfifthgen, ipadi, ipad4, ipad

ShareBase v1.1.3

ShareBase by Hyland er et produktsynkroniserings- og delingsprodukt (EFSS) som er utviklet med tanke på en bedrift, og en ideell forlengelse av en ..

ShareBase Skjerm


ShareBase Editors 'rating

ShareBase by Hyland er et produktsynkroniserings- og delingsprodukt (EFSS) utviklet med tanke på en bedrift, og en ideell forlengelse av en OnBase -løsning. Tillat ubegrenset deling av filer både i og utenfor organisasjonen, samtidig som du opprettholder eierskap og kontroll over hele prosessen på bedriftsnivå. Ved å bruke en sikker, spesialbygd egen sky, gir ShareBase deg mulighet til å dele filer med tillit, og vite nøyaktig hvor informasjonen din befinner seg, og at dataene dine aldri vil bli blandet med de andre dataene. ShareBase Mobile komplimenterer ShareBase Web Client med funksjoner som inkluderer muligheten til å vise mapper og dokumenter, se detaljer og varsler og samarbeide med en live chat -funksjon ... med flere funksjoner som kommer snart!


Last ned






Similar Suggested Software

Et av de mest modne og kraftige regnearkene på iOS-plattformen er nå tilgjengelig i en gratis versjon! Liker det du ser, men trenger mer ..

En pålitelig aggregator av informasjonen din