Last ned

Adi Mohini Mohan Kanjilal AMMK Om

Adi Mohini Mohan Kanjilal AMMK Spesifikasjoner
Versjon:
1.2.4
Dato lagt:
7. august 2022
Dato løslatt:
31. juli 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Adi Mohini Mohan Kanjilal AMMK v1.2.4

Indiske kvinners etnisitet er synonymt med sareene de draperer og kunsten å veve sentrerer fortsatt rundt vår elskede saree

Adi Mohini Mohan Kanjilal AMMK Skjerm


Adi Mohini Mohan Kanjilal AMMK Editors 'rating

Indiske kvinners etnisitet er synonymt med sareene de draperer og kunsten å veve sentrerer fortsatt rundt vår elskede saree. De forskjellige mønstrene, fargene, teksturene med femininitet og eleganse skapte de tradisjonelle indiske sareene. India har et stort utvalg av forskjellige typer av disse kreasjonene på grunn av at de forskjellige statene blander en del av deres individualitet inn i disse. Adi Mohini Mohan Kanjilal har en sari for enhver anledning, for alle aldre, enten det er bomull eller silke eller et hvilket som helst annet stoff.

De fleste indiske delstater opplever intens varme og fuktighet om sommeren, og derfor er et stoff som bomull beroligende å ha på seg som daglig bruk. Bengalsk håndvevstol er populær over hele verden for produksjon av vakre og komfortable sarees i bomull. Disse utgjør den typiske delen av garderobene til sari-brukerne. Disse er uunnværlige enten det er daglig bruk hjemme eller på jobb eller en del av festlighetene som holi, diwali, baisakhi,dusshera osv. Adi Mohini Mohan Kanjilal tilbyr et bredt utvalg av disse enten det er tilfeldig eller festlig vevd av våre ekspertvevere med lidenskap og finesse. Vi har også de vakre dhakai jamdaniene i butikken vår. Dhakai jamdanis er de fineste kreasjonene av muslin og er anskaffet fra veverne i Bangladesh.


Last ned






Similar Suggested Software

Lokalt eid kylling butikk som spesialiserer seg på fersk kylling og lokal sjømat. med daglige avtaler og spesial og hjemmelaget friske salater hver dag

Koble til kreative mennesker som deg

Indisk dagligvarer Shopping Enklere

LTD 7 er en sjarmerende butikk i hjertet av Staunton Virginia

Disse medisinene produseres inne i senteret ved destillasjon, maling eller matoljer og kremer i tillegg til alle produkter som er avhengige av..