Last ned

Photo Frames. free Om

Editors 'rating
     
Photo Frames. free Spesifikasjoner
Versjon:
1.4
Dato lagt:
26. desember 2021
Dato løslatt:
22. desember 2012
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med iPhone, iPod Touch og iPad. Krever iOS 3.1 eller nyere. iTunes-konto kreve

Photo Frames. free v1.4

FotorammerNy Flere fotorammer for å ta fantastiske bilder og sende via e-post til vennene dine

Photo Frames. free Skjerm


Photo Frames. free Editors 'rating

Fotorammer. Gratis er en dårlig utformet app med en rekke feil og restriktive prøvebegrensninger som gjør det nesten umulig å få noe meningsfullt gjort. Fra prosessen med å laste et bilde til overfloden av annonser på skjermen og mangelen på brukbare delingsfunksjoner, er appen fastlåst av både designfeil og ytelsesproblemer.

Når du åpner appen for første gang, kan du velge å ta et bilde, laste et fra biblioteket ditt eller velge en ramme. Hvert av disse elementene er under et umerket menyelement, og lagrings- og e-postfunksjonene er skjult sammen med dem. Selve "e-post"-knappen som du forventer skal brukes til deling gjør ingenting annet enn å minne deg på å oppgradere appen og det er ingen eksterne delingsintegrasjoner, så alt du lager går til fotobiblioteket ditt eller ut via e-post . Facebook-integrasjon dukker opp til tider, men det er uklart hvor og hvordan den brukes til å sende bilder. Dessuten er rammene mange, men har en tendens til å laste av seg selv til tider og kan ikke flyttes eller redigeres.


Last ned






Similar Suggested Software

Gjør art bildegalleri ved å bruke PIP rammer med ulike fantastiske former .

Den beste og mest Private Photo og Video App for iPhone / iPad / iPod touch. Millioner av mennesker stoler Private Photo Vault for å holde sine bilder skjult ....

Photo Reflect

     

Legg til refleksjoner på bildene dine for å få dybde og dimensjon som forbedrer utseendet. Hva kan Photo Reflect gjøre for meg? Reflekter bilder til ..

andquot;HD-fotorammerogquot; er gratis applikasjonskollasjebilde med luksuriøse fotorammer for alle, med et enkelt grensesnitt og lett å bruke, det vil..

Bruk Instant-rammer til å ramme inn bildene dine og legge ut på Instagram

Lag fantastiske fotoboksstrimler for Instagram! Ikke mer å stappe deg og 8 av dine nærmeste venner i en liten stinkende boks på kjøpesenteret, nå kan du..