Last ned

PhotoStage Pro Om

PhotoStage Pro Spesifikasjoner
Versjon:
1.0
Dato lagt:
22. mars 2019
Dato løslatt:
22. mars 2019
Pris:
Purchase
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Inge

PhotoStage Pro v1.0

Lag lysbildefremvisninger fra dine bilder og videoklipp

PhotoStage Pro Skjerm


PhotoStage Pro Editors 'rating

Lag fantastiske lysbildefremvisninger fra dine bilder og videoklipp. Forbedre, beskjære, flip og roter bilder. Bruk imponerende effekter og overganger som tverrfading, zoom, panorering og mye mer for å gi lysbildeserien et mer profesjonelt utseende. Legg til musikk, eller ta opp beretning for å lage et lydspor for lysbildeserien, som ytterligere forbedrer de minneverdige øyeblikkene.

Å lage en dynamisk lysbildefremvisning er raskt og enkelt med det intuitive grensesnittet til PhotoStage Slideshow Maker som veileder deg gjennom prosessen. Så når lysbildefremvisningen din er ferdig, deles resultatene dine og dine minneverdige øyeblikk like bra med alternativer, inkludert direkte opplasting til Facebook og mer for å vise frem slideshow med venner og familie, fordi et bilde er verdt mer når det blir sett, verdsatt og delt med andre.


Last ned






Similar Suggested Software

Del dine bilder med venner og få sine bilder, også .

Lag flotte bilder med strålende, profesjonelle effekter! Uendelige muligheter med lys maling! Lag lang eksponering bilder av solnedganger, ...

Rediger videoer med ettereffekter

Lag en fantastisk lysbildefremvisning fra bildene og videoklippene dine. Forbedre, beskjære, vende og rotere bilder. Bruk fantastiske effekter og overganger som ..

Ikke mer å vente i flere måneder på bryllupsbildene dine

Sikkerhetskopier, organiser og del alle bildene og videoene fra telefonen, datamaskinen og andre enheter