Last ned

KJV Bible Offline -Audio KJV Om

KJV Bible Offline -Audio KJV Spesifikasjoner
Versjon:
1.2
Dato lagt:
24. august 2018
Dato løslatt:
1. desember 2017
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 10.3 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

KJV Bible Offline -Audio KJV v1.2

King James Bible (Audio KJV) er en bibel som kan brukes uten internett og for media / lyd krever at internett skal fungere godt

KJV Bible Offline -Audio KJV Skjerm


KJV Bible Offline -Audio KJV Editors 'rating

King James Bible (Audio KJV) er en bibel som kan brukes uten internett og for media / lyd krever at internett skal fungere godt. KJV Bible app tilgjengelig på iTunes Store er helt offline og leveres med nytt og enkelt å bruke design

Hvis du søker etter en måte å få en kopi av skrifter alltid tilgjengelig, er en nedlasting fra iTunes Store en enkel og praktisk metode for å være sikker på din tilgang. Kongen James (KJV) Bible app er et verktøy for å studere Guds ord. Du vil kanskje bare lese et vers eller to daglig som en måte å fokusere på dine tanker på Den Høyeste Gud.

Å velge en versjon av Skriftene for å studere er enkelt i dag takket være tilgjengeligheten av teknologi. Den vanligste og mest populære Autoriserte Versjonen går tilbake til 1611 og har en rekke faktorer som gjør det til et godt valg for studier, memorisering eller en periode med personlig hengivenhet. Selv om dette ikke er den autoriserte versjonen, vil det hjelpe deg å forstå Guds ord. KJV Bibelen tekst er kjent for å være en av de mest nøyaktige versjoner av Bibelen tilgjengelig i dag.


Last ned






Similar Suggested Software

GRATIS enkel engelsk versjon NIV Bibelen skal leses offline hvor som helst når som helst på farten. Ingen Internett-tilkobling kreves. Enkelt flip av sidene bare ...

Telugu Dictionary er en veldig enkel og elegant engelsk til Telugu Dictionary.Simple UI, lett og efficient.More enn 65.500 oppføringer. * Works ...

JAIN PANCHANG med TITHIand # 039; S, VIKTIGE HENDELSER OG CHOGHADIYAand # 039; S ***** Jain Panchang er nå tilgjengelig som APP EXTENSIONS på Todayand # 039; s Widget ********** .. .

KJV og NKJV Bible Offline er en app som lar deg lese KJV / NKJV Bible Offline, ikke behov for internettforbindelse eller wifi .

. andquot; andquot; . . . . andquot; andquot; . . . ----- Det største problemet med å lese tekster på arabisk i dag er fravær av diakritikk, som identifiserer korte vokaler og er veldig ..

Den offisielle NIV Audio Bible-appen inneholder fullteksten til NIV Bible (British Text) og den prisbelønte lydfortellingen av den britiske skuespilleren, ..