Last ned

Gaming Intelligence Quarterly Om

Gaming Intelligence Quarterly Spesifikasjoner
Versjon:
9.2
Dato lagt:
26. juli 2019
Dato løslatt:
25. juli 2019
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Gaming Intelligence Quarterly v9.2

Gaming Intelligence Quarterly (GIQ) magazine er den globale interaktive spillindustrien som er ledende virksomhet-til-bedrift-publikasjon med all ..

Gaming Intelligence Quarterly Skjerm


Gaming Intelligence Quarterly Editors 'rating

Gaming Intelligence Quarterly (GIQ) magazine er den globale interaktive spillindustrien som leder virksomhet til bedrift publikasjon med alle de nyeste regulatoriske, økonomiske, markedsførings- og produktnyhetene som trengs for å følge med i denne raskt utviklende industrien.

Kombinert med de daglige oppdateringene som er tilgjengelige på GamingIntelligence.com, er det en viktig kilde til informasjon for viktige beslutningstakere innen spilloperatører og leverandører, nasjonale regulatorer, de juridiske og økonomiske miljøene og de bredere mediene.

GIQ gir en grundig analyse av det stadig skiftende regelverksmiljøet, med fokus på operatørens formue og intervjuer med industriledende ledere.

De siste dekkstjernene inkluderer bet365 administrerende direktør Denise Coates, William Hill administrerende direktør James Henderson, Scientific Games administrerende direktør Gavin Isaacs og 888 administrerende direktør Itai Frieberger.


Last ned






Similar Suggested Software

Bli med millioner av mennesker blir smartere, daglig .