Last ned

Sniffle Providers Om

Sniffle Providers Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.20
Dato lagt:
5. august 2020
Dato løslatt:
5. august 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 11.2 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Sniffle Providers v1.0.20

Sniffle-telemedisinappen er bygget av klinikere, for klinikere

Sniffle Providers Editors 'rating

Sniffle-telemedisinappen er bygget av klinikere, for klinikere. Sniffle er 100% gratis for klinikere. Se dine eksisterende pasienter og bygg nye pasientforhold på den HIPAA-kompatible Sniffle-appen. Behandle ikke-akutte plager og foreskrive medisiner elektronisk når det er nødvendig, uten å tette igjen venterommet. Angi dine egne telemedisiner, konsulter priser og se flere pasienter. I de fleste stater kreves det at betalere refunderer med samme hastighet som et kontorbesøk. Appen utfører automatisk forsikringskvalifiseringskontroller før besøket og gir den anbefalte kodingen for refusjon etter hvert besøk for å spare klinikken din tid. i EHR muliggjør kartlegging og e-forskrivning i sanntid, mens planleggingsfunksjonen gjør det mulig for klinikere å gjøre seg tilgjengelige for TV-er på deres timeplan.


Last ned






Similar Suggested Software

Beskrivelse: En sykepleie plan skisserer sykepleie som skal gis til en person / familie / samfunn. Det er et sett av handlinger sykepleieren vil ...

Abrazo Arizona Heart Hospital mobile app er din daglige, interaktiv, one-stop kilde for dine nyeste helseinformasjon, tips og nyheter fra ...

Pass på at du gjør alt du kan for kreftpleie

EMA Add-On er en ledsagerapplikasjon til EMA av Modernizing Medicine

Vi introduserer MyRA Touch Et innovativt verktøy for å forbedre bruken av elektronisk pasientrapportert utfall (ePRO) i håndteringen av..

Denne appen er ment for amerikanske lisensierte klinikere som behandler Einstein-pasienter for tilstander inkludert, men ikke begrenset til..