Last ned

iStreams Irish Sea Om

iStreams Irish Sea Spesifikasjoner
Versjon:
1.6
Dato lagt:
5. februar 2021
Dato løslatt:
17. mai 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 12.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

iStreams Irish Sea v1.6

iStreams viser det gyldige tidevannsstrømatlaset i Irish Sea for nåværende sanntid, med referanse til tiden for høyt vann ved Dover ..

iStreams Irish Sea Skjerm


iStreams Irish Sea Editors 'rating

iStreams viser det gyldige tidevannsstrømatlaset i Irish Sea for nåværende sanntid, med referanse til tiden for høyt vann på Dover ... en smart app, fullt funksjonell offline. Med verktøy for å måle tidevannssett og interpolert hastighet.

Den nærmeste Dover HW-tiden til den aktuelle tiden velges fra databasen, og det aktuelle strømdiagrammet vises, sammen med tidsperioden som diagrammet er gyldig for.

Når tiden går til neste gyldige periode, vises det aktuelle timekartet automatisk.

* Sveip på diagrammet, viser neste eller forrige tidevannstabell.


Last ned






Similar Suggested Software

Odense Rundt giver dig overblik over alt fra vejarbejder og parkeringspladser til legepladser, hundeskove, skaterbaner, vandposter og meget mere

Smart tidevannsstrømmer verktøy

iStreams viser det gyldige tidevannsstrømatlaset i Bristol Channel for gjeldende sanntid, med referanse til tidspunktet for høyt vann i Dover .

iStreams viser det gyldige tidevannsstrømatlaset på Kanaløyene for nåværende sanntid, med referanse til tidspunktet for høyt vann ved Dover

iStreams viser det gyldige solent tidevannsstrømatlaset i timen for gjeldende sanntid, med referanse til tiden for høyt vann i Portsmouth ..

Timeglass trening