Last ned

Tort Law Tutor Om

Tort Law Tutor Spesifikasjoner
Versjon:
5.0
Dato lagt:
19. september 2020
Dato løslatt:
16. september 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Tort Law Tutor v5.0

Denne appen gir deg grunnleggende informasjon som grunnlag for å danne dine egne kritiske meninger om dette området med erstatningsrett

Tort Law Tutor Editors 'rating

Denne appen gir deg grunnleggende informasjon som grunnlag for å danne dine egne kritiske meninger om dette området med erstatningsrett. Når du har mestret det grunnleggende, vil du bli inspirert til å svare på kriminelle mock-klientrådgivende scenarier. Igjen, for din bekvemmelighet, har vi gitt deg eksempler på hvordan du kan svare på slike spørsmål og hvordan du bruker kunnskapen din så effektivt som mulig for å hjelpe deg med å få best mulig karakter.

Dette hjelpemidlet er en fullverdig kilde til grunnleggende informasjon, som prøver å gi studenten omfattende forståelse for denne modulen. Det anbefales imidlertid at du komplimenterer det med de ytterligere leseforslagene som er gitt på slutten av hvert emne, i tillegg til å lese sakene selv for mer grundig informasjon. Appen gir en analyse av de grunnleggende prinsippene, saksoppsummeringer og flash-kort for moderne erstatningsrett.


Last ned






Similar Suggested Software

Digital Smile Design (DSD) er et konsept som brukes til behandling planlegging og kommunikasjon i moderne tannlegen. Konseptet setter pasienten i ...

Øk minneen din gjennom relevant og interessant trivia .

Få enkle trinnvise instruksjoner veilede deg gjennom hverdagslige førstehjelpsscenarier

Beskrivelse RN-studenter kan nå forberede seg på NCLEX på farten, hvor som helst og når som helst med ATI RN Mentor. Basert på 2013 års NCLEX-RN testplan, ..

SAT Reading Mock Test Practice app tilbyr gratis modell praksis tester dekket alle typer leseforståelse problemer forberedelse med ..

Denne appen supplerer nettversjonen og er inkludert i abonnementene MKSAP 18 Digital og MKSAP 18 Complete