Last ned

Learn French Language - CA Om

Learn French Language - CA Spesifikasjoner
Versjon:
1.3
Dato lagt:
6. mars 2023
Dato løslatt:
16. oktober 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 9.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Learn French Language - CA v1.3

fransk læring andamp; Oversetter

Learn French Language - CA Skjerm


Learn French Language - CA Editors 'rating

Hvis du har lett etter en fransk læringsapp, trenger du ikke lete lenger. Du har nettopp funnet den perfekte appen Lær fransk språk for å lære franske ord og uttrykk.

Enkel og morsom, French Translator er den beste appen for å lære fransk språk for å lære å snakke fransk på nettet, flytende i løpet av bare dager!

Last ned denne appen og lær raskt det grunnleggende om fransk. Denne appen er først og fremst designet for studenter, turister og forretningsfolk, som må forholde seg til franskmenn eller har planer om å reise til Frankrike.

Denne Lær fransk språk er en av de beste fransklæringsappene. Appen inneholder en nøye utvalgt samling av ord og uttrykk som er avgjørende for å kommunisere effektivt på fransk. Det er den enkleste og enkleste appen hvis du vil lære det viktigste i det franske språket. Enten du er nybegynner eller avansert, er appen perfekt for franskundervisning.


Last ned






Similar Suggested Software

** 2014 Akademik valg Smart Media Award vinner og mottaker av 2014 Tabby priser brukernes valg pick ** Lær å snakke spansk, fransk, italiensk, ...

Lær tyrkisk språk på den beste måten .

OFFLINE Hindi Til engelsk og engelsk til hindi begge sided ordbok. Spesielt laget for raske elever hvis morsmål er hindi og vil ...

Begynn å snakke et nytt språk umiddelbart .

Begynn å snakke et nytt språk umiddelbart .

Begynn å snakke et nytt språk umiddelbart