Last ned

RAA Conventions Om

RAA Conventions Spesifikasjoner
Versjon:
1.1
Dato lagt:
21. november 2023
Dato løslatt:
13. juli 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 9.0 og watchOS 2.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

RAA Conventions v1.1

Regional Airline Association (RAA) fungerer som en samlet stemme for talsmann og støtte for nordamerikanske regionale flyselskaper som tar sikte på å fremme..

RAA Conventions Skjerm


RAA Conventions Editors 'rating

Regional Airline Association (RAA) fungerer som en samlet stemme for talsmann og støtte for nordamerikanske regionale flyselskaper med sikte på å fremme en trygg, pålitelig og sunn regional flyindustri. RAA fungerer som et viktig nettverk som forbinder regionale flyselskaper, næringslivspartnere og beslutningstakere for å styrke industrien, samt fremme regionale flyselskapers interesser i et skiftende forretnings- og politikkmiljø. I USA sysselsetter RAA-medlemsflyselskapene 59 000 personer, opererer 42 prosent av flyvningene og gir den eneste kilden til rutefly passasjerfly til to tredjedeler av landets flyplasser.


Last ned






Similar Suggested Software

Six Sigma FieldbookMikel Harry Ph.D.Broadway BusinessDecember 18, 2007The autoritative hands-on guide til å sette Six Sigma strategi til ...

York-regionen (i Ontario, Canada, like nord for Toronto) er hjemsted for ~50 000 virksomheter, inkludert 10 % som er innen informasjon, kommunikasjon eller..