EduPage 1.3.22 > Lenker

EduPage - applikasjon for lærere, studenter og foreldrePremium interaktive tester for alle! Selv om skolen din ikke bruker noen av de neste ..

EduPage - applikasjon for lærere, studenter og foreldrePremium interaktive tester for alle! Selv om skolen din ikke bruker noen av de følgende funksjonene, kan du fortsatt bruke dette programmet! Den inneholder mange interaktive tester fra matematikk - der du må tenke litt, engelsk - der du trenger å forstå det talte ordet, litt geografi, biologi og til og med musikk. ...

Omdirigere til et sikkert område. Vi sjekker Hvis koblingen fungerer. Vennligst vent ...

#Link 1:

Last ned : cnet.com

You can report broken links into broken@dailydownloaded.com. Our editors will review them shortly.




EduPage 1.3.22 > Se lignende programmer

...

Tata ClassEdge School Connect

Tata ClassEdge-partner med skolene for å skape tilbud som kan tilbys for foreldre på en vinn-vinn-måte. Vårt mobilprogram for foreldre -...


...

Hello Parent App

Hello Parent-appen er for foreldrene å få kontakt med lærerne og skolemyndighetene til barnet deres. Den fungerer som digital dagbok, med rik ..


...

ProgressBook SIS Admin

ProgressBook SIS Admin-mobilappen lar skoleadministratorer få tilgang til viktige data som er nødvendige for å ta avgjørelser i øyeblikket ..


...

Red Kite

Hvis du leter etter et enkelt, raskt og effektivt verktøy for å bekjempe lekseproblemer, er homework4-appen for deg


...

B-CC High School

En mobilapp for Bethesda-Chevy Chase High School i Bethesda, MD


...

DPS ALIGARH

DPS Agra Road Aligarh mobilapplikasjon er nyttig app for foreldre for å få oppdatering om barnet sitt og lærere for å gi oppdatering om deres..