Last ned

Philadelphia Cricket Club Om

Philadelphia Cricket Club Spesifikasjoner
Versjon:
1.0.27
Dato lagt:
4. oktober 2022
Dato løslatt:
22. august 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 11.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Philadelphia Cricket Club v1.0.27

Velkommen til Philadelphia Cricket Club hvor opplevelsen til våre medlemmer er vårt primære fokus

Philadelphia Cricket Club Skjerm


Philadelphia Cricket Club Editors 'rating

Velkommen til Philadelphia Cricket Club hvor opplevelsen til våre medlemmer er vårt primære fokus. Vi har utviklet en tilpasset app for å forbedre opplevelsen din på og utenfor eiendom. Vi har en full medlemsbildekatalog så vel som en personalkatalog. Med et trykk på en knapp kan du lage en starttid, be om klubbene dine fra bagasjerommet, eller foreta middagsreservasjoner og til og med få de siste oppdateringene fra klubben. Vi håper du liker den nye, digitale Philadelphia Cricket Club-opplevelsen.

Merk: Fortsatt bruk av GPS som kjører i bakgrunnen kan redusere batterilevetiden dramatisk. Philadelphia Cricket Club-appen vil forsøke å stenge GPS-bakgrunnstjenester når de ikke lenger er nødvendige.


Last ned






Similar Suggested Software

Finne vennene dine før det er for sent. FLARE lar deg privat dele posisjonen din med noen for 30 minutter, selv om de ikke har ...

Liker du å se noe nytt på skjermen hver dag ?

Spor rides, måle batteriet, oppdag lokale ryttere og spor med den offisielle Evolve Skateboards-appen. Merk: Fortsatt bruk av GPS ..

Skymaster Wheels.Aplikacja Skymaster Wheels rozszerza moliwoci urzdzenia Wheels o funkcje multimedialne oraz lokalizacyjne. Umoliwia rwnie ..

GHOST Vapes Inc

Velkommen til The Club at Ibis hvor opplevelsen til våre medlemmer er vårt primære fokus