Last ned

Peconic Landing Member Portal Om

Peconic Landing Member Portal Spesifikasjoner
Versjon:
2.0
Dato lagt:
14. mars 2023
Dato løslatt:
26. juli 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Krever iOS 8.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Peconic Landing Member Portal v2.0

Forbedre din Peconic Landing-livsstil med Community Life-appen

Peconic Landing Member Portal Skjerm


Peconic Landing Member Portal Editors 'rating

Forbedre din Peconic Landing-livsstil med Community Life-appen. Denne applikasjonen er designet spesielt for nåværende Peconic Landing-medlemmer, og holder informasjon om Arts andamp; Fritidsarrangementer, spisesteder og daglige meldinger for hånden. Enkelt å navigere, smarttelefon- og nettbrettbrukere kan ganske enkelt klikke på den relaterte emneboksen for oppdatert informasjon om livet på Peconic Landing. Medlemmer kan også bruke denne appen til å sende inn personlige transportforespørsler, arbeidsordrer og overnatting i gjesterom.

Peconic Landing er et nasjonalt anerkjent, ikke-for-profit Lifecare pensjonistsamfunn med utsikt over det fantastiske Long Island Sound. Ligger på North Fork på Long Island, er vår 144 mål store campus omkranset av vinranker og golfgreener, som ligger på en halv kilometer med privat Sound-strand. Samfunnet er hjemmet til North Forks eneste skulpturhage og fungerer som et kulturelt kunstsenter for East End-samfunnet, og gir rikelig mulighet for enkeltpersoner til å forfølge sine interesser og lidenskaper til det fulle. Medlemmer og gjester kan fordype seg i et stort utvalg av kulturelle, pedagogiske, velvære og sunne programmer designet for å inspirere og engasjere. For å lære mer om vårt kulturelle kunsttilbud eller Peconic Landings livsstil, besøk www.PeconicLanding.org.


Last ned






Similar Suggested Software

Dette er den samme informasjonen i 6 x 9 bunden bok distribuert til medier, Liga kontorer og lag, og tilbys gratis ..

Aalto SDGer i aksjon

eventsNOW er en innovativ plattform som deler informasjon om hendelser og kommende arrangementer i byen din

Velkommen til NUMEROLOGY MAP LITE- applikasjon for iPhone og iPod Touch. Det hjelper deg å forstå deg selv, din familie og venner bedre eller finne en ..

Davistown RSL Club-appen holder alle sine medlemmer og gjester oppdatert på..

Livet er bedre sammen. Koble til og engasjer deg med Tower Hill Church-fellesskapet gjennom Tower Hill-appen. Last ned appen vår for å høre prekener..