Last ned

Baby Scratch Om

Editors 'rating
     
Baby Scratch Spesifikasjoner
Versjon:
1.8.8
Dato lagt:
12. juni 2023
Dato løslatt:
10. juni 2016
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
29
Tilleggskrav
Kompatibel med: iphone3gs, iphone3gs, ipadwifi, ipadwifi, ipad3g, ipad3g, ipodtouchthirdgen, ipodtouchthirdgen, iphone4, iphone4, ipodtouchfourthgen, ipodtouchfourthgen, ipad2wifi, ipad2wifi, ipad23g, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad, ipad ipadthirdgen, ipadthirdgen4g, ipadthirdgen4g, iphone5, iphone5 , ipodtouchfifthgen, ipodtouchfifthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen, ipadfourthgen4g, ipadfourthgen4g, ipadmini, ipadmini, ipadmini4g, ipadmini4

Baby Scratch v1.8.8

Bli en del av scratch-revolusjonen! Vi introduserer Baby Scratch: den første iPhone DJ-platespilleren med innebygd sampler! Skrap din egen stemme! Irritere..

Baby Scratch Skjerm


Baby Scratch Editors 'rating

Baby Scratch har et veldig nøyaktig navn, fordi appen gir en god DJ-opplevelse, men er relativt innledende på en rekke nivåer. Med et begrenset antall alternativer, både på skjermen og med tanke på hva du kan laste inn og spille inn, er det underholdende, men vil absolutt ikke fungere som en digital lekeplass for å blande opp nye spor eller beats.

Baby Scratch inkluderer ikke en veiledning eller hjelpefil for å komme i gang, men den dykker direkte inn i handlingen, slik at du nesten umiddelbart kan begynne å skrape med et spor som lastes automatisk fra appens bibliotek. Dette er en flott funksjon fordi den får deg inn i handlingen med en gang og ikke laster opp en rekke tungvinte menyer for å komme i veien. På den annen side er det bare så mange spor og looper du kan bytte til, og selve kontrollene er ekstremt begrensede. Avveiningen her resulterer i en app som er morsom å leke med, men som aldri overgår statusen til leketøy – selv med de betalte sporene du kan laste ned og bruke for å utvide opplevelsen.


Last ned






Similar Suggested Software

Kun registrerte medlemmer kan bruke dette programmet og få tilgang til disse eksklusive avtaler. Medlemmer kan nå nyte en avtale-finding app som leverer store rabatter ...

Jigsaw Genius er den spennende nye jigsaw appen fra Ta-Dah Apps .

Artless, som navnet antyder

Medlemmene av Guds Kirkens hjemmeside (www.watv.org) kan bruke denne applikasjonen