Last ned

Shrews Hub Om

Shrews Hub Spesifikasjoner
Versjon:
1.3.2
Dato lagt:
27. januar 2020
Dato løslatt:
26. januar 2020
Pris:
Free
Operativsystem:
iOS,
Nedlastinger forrige uke:
203
Tilleggskrav
Krever iOS 10.0 eller nyere. Kompatibel med iPhone, iPad og iPod touch

Shrews Hub v1.3.2

Shrews Hub er den offisielle online plattformen til Shrewsbury Town Football Club

Shrews Hub Skjerm


Shrews Hub Editors 'rating

Shrews Hub er den offisielle online plattformen til Shrewsbury Town Football Club. Det gir all informasjonen du trenger om klubben, til fingerspissene. Ved å bruke den og jobbe sammen, kan vi alle bidra til Shrews fremtidige suksess.

Finn klubbens siste nyheter om lag, billetter, inventar, transfer og mer. Få informasjon om fansgrupper, reiser, vær på stadion, gjestfrihet for kampdagene, booking en tonehøyde på Community Football Hub eller bli med i en liga der. Lær om klubbens kommersielle støttespillere, fotballskoler, ungdomsakademi og Junior Shrews. Oppdag mer om Shrews arbeid i samfunnet og hvordan du kan engasjere deg.


Last ned






Similar Suggested Software

Dette er den samme informasjonen i 6 x 9 bunden bok distribuert til medier, Liga kontorer og lag, og tilbys gratis ..

Cleveland sports fans elsker lagene sine

Den offisielle Wyoming Cowboys andamp; Cowgirls Gameday-applikasjon er et must for fans som skal til campus eller følger Cowboys andamp; Cowgirls fra ..

Dette er den offisielle appen til Brewton-Parker College Barons

*** Vær oppmerksom på: Denne appen er KUN for Player-anlegget. For alle dine nyheter, ligatabeller og kampinformasjon osv., Vennligst sjekk klubbene dine ..

Den offisielle Cornerstone Christian School of Jacksonville-appen gir deg et personlig vindu inn i hva som skjer på skolen vår